FÉNYKÉPES, EGYEDI MÁGIKUS BÖGRE

HŐ HATÁSÁRA KIFEHÉREDŐ, SZÍNVÁLTÓ MÁGIKUS BÖGRE (300 ml):


3 deciliteres „mágikus” bögre alaphelyzetben kívül pl. fekete, belül pedig fehér színű. Ha a nyomat fekete és árnyalatai színben lett szublimálva a mágikus bögrére, a felvitt nyomatból szinte semmi sem látszik, mind ameddig forró ital nem kerül bele, pédául meleg tea. Ekkor a meleg ( kb. 45'C felett) hatására a fekete külső kifehéredik, és a kép tökéletesen előtűnik. Amikor a mágikus bögre kihűl, a külseje újra elsötétedik és visszanyeri eredeti fekete színét, a felvitt felirat vagy kép újra összeolvad a háttér színével. Egyedi bögréjét, tehát saját fotóival, felirataival díszítheti, melyek garantáltan nagy örömet és meglepetést jelentenek majd használójának. A feliratozott mágikus bögre ötletes, egyedi ajándék! A mágikus bögrék közül a fekete fedi el leginkább a rányomott grafikát.

Rendeljen hő hatására kifehéredő mágikus bögrét ONLINE RENDELÉS oldalon keresztül!

Belül fehér / fekete, piros, zöld, kék színváltós bögre Belül színes, kívűl fekete színváltós bögre

ÓRIÁS FÁJLOK KÜLDÉSE: Kérjük kedves megrendelőinket, akik az online rendelést választják, a 10 MB-nál nagyobb méretű csatolmányokat a roppant egyszerűen működő MAMMUTMAIL rendszeren keresztül küldjék. Klikk ide a mamutmail-hez: http://www.mamutmail.hu 

 

Az egyedi fényképes mágikus bögrék a „matricás” megoldásokkal ellentétben mosogatógépben mosogathatóak 45°C fokig, mikrohullámú sütőben is használhatók! Az egyedi fényképes bögrék elkészítési árak nem tartalmazzák a hozott fotó retusálását és méretre alakítását, és 24 órás elkészüléssel értendőek. Kérjük  tisztelt megrendelőinket, hogy a digitális anyagot lehetőleg jó minőségben minimum 300-600Kb méretben, JPG, TIFF, BMP, PDF formátumban mellékeljék. Elfogadunk továbbá papír alapú képeket is amelyeket szkennelünk és retusálunk. Nagy előny, hogy bármely termék azonnali elkészítéssel meg is várható! Válasszon minket!

 

ÁRAK - prémium minőségű, hőre kifehéredő kék, fekete, vörös, színváltó mágikus bögre készítés:

TERMÉK NEVE: MÉRET: ÁRA 10 példányig 10 felett 25 felett 50 felett 100 felett
MÁGIKUS BÖGRE MINDEGYIK SZÍN 80x185mm 3250Ft 3050Ft 2850Ft 2450Ft Kérjen ajánlatot!

 

24 órán túli elkészítés esetén
alapár
24 órán belüli és 90 percen túli elkészítés esetén
+30%
SOS 90 percen belüli elkészítés esetén ( általában 10 - 30 perc )
+50%

Az egyedi mágikus bögrék a „matricás” megoldásokkal ellentétben mosogatógépben 45'C mosogathatóak, mikrohullámú sütőben használhatók! Az egyedi fényképes mágikus színváltós bögrék elkészítési árak nem tartalmazzák a hozott fotó retusálását és méretre alakítását, illetve 1 napos elkészítési idővel értendőek. Kérjük megrendelőinket, hogy a digitális anyagot lehetőleg jó minőségben minimum 300-600Kb méretben, JPG, TIFF, BMP, PDF formátumban mellékeljék. Elfogadunk papír alapú képeket is amelyeket szkennelünk és retusálunk. Nagy előny, hogy az egyedi színváltós mágikus bögre készítés meg is várható!

A fényképes mágikus bögre árak 2018. február 5.-től érvényes, bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiségű fényképes mágus bögre készítése esetén személyes egyeztetés szükséges, ez esetben a munkájára egyedi és kedvező árat kalkulálunk! Ha további kérdése van a fényképes mágikus bögrékkel kapcsolatban, hívja bizalommal operátor kollégáinkat a +361 386 2314-es számon vagy küldjön e-mailt: info@copymax.hu


ugrás a lap tetejére


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a CopyMax-ot!

Kövesd a CopyMax-ot a Facebook-on!


2