Könyvkötészet

AMIT KÖNYVKÖTÉSZETÜNKÖN VÁLLALUNK:

Régi és új könyvek, folyóiratok, magazinok, közlönyök stb. mű-, vagy valódi bőrbe kötése, könyvkötés, újrakötés, igény szerint, arany vagy ezüst mélydombornyomással.Emlékkönyvek egyedi igények szerint bársonyba, plüssbe, bőrbe.Vendégkönyvek kötését vállaljuk vászon, bőr, plüss kötésben mindenféle, nem csak szabvány méretben, formában és színben rendezvényekre, esküvőre, kiállításokra, vendéglátó helységekbe, stb. Vendéglátó egységek részére készítünk étel- és itallapokat, fizetőmappa készítése akár klisé nyomással is.

 

Könyvkötészetünkön az alábbi szín és anyagok közül választhat:

Műbőr1  Műbőr1  Műbőr1
Műbőr1  Műbőr1

Az anyagmintákat megtekintheti üzletünkben!

 

Figyelem: könyvkötészeti munkákra minden esetben a pontos anyag ismeretében egyedi árat kalkulálunk, ennek függvényében alakul az elkészülési határidő is.

A kézi könyvkötés esetén az elkészülés általában (a ragasztókötés száradási ideje miatt) 3-4 nap de minimum 1-2 nap. Kérjük, ezt vegyék figyelembe!

 

SZAKDOLGOZATOK KÖTÉSE:

Könyvkötészetünkön vállalunk szakdolgozatok kézi kötését, műszaki egyetemistáknak saját példánynak bőrkötéssel aranyozva, vastag távtartóval és tervrajzfül applikálással. A hagyományos könyvkötészeti módon készített diplomák elkészülése 2-5 munkanap, ezért megrendelését lehetőleg időben, előrendeléssel adja le!
Az árakat a szakdolgozatkötés áraihoz, és a megrendelés
igényekhez igazítva, személyre szabva állapítjuk meg.

 

KÖNYVKÖTÉSZET ÁRAK

könyvkötészeti áraink viszonyítási árak, függnek a mérettől, a felhasználni 
kívánt kötészeti anyagtól, az aranyozott soroktól, a legyártás sürgősségétől, a példányszámtól is. A kötés ára a nyomtatást nem tartalmazza. Minden esetben az igények függvényében egyedi árat számolunk!

 

- Régi könyvek újrakötése, javítása könyv saját tábláinak megtartásával 2000 Ft-tól

Puha kötés (dokumentáció, hozott anyagból) 1500 Ft-tól

Kemény kötés (dokumentáció, hozott anyagból) 1700 Ft-tól

Folyóiratkötés 2000 Ft-tól

Oklevél, irattartó (100 db fölött jelentős kedvezmény) 2000 Ft-tól

Étlap, itallap (100 db fölött jelentős kedvezmény) 2800 Ft-tól

Fotóalbum 2500 Ft-tól

 

A könyvkötészet árak 2018. február 5.-től érvényes, bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiségű könyvkötés készítése esetén személyes egyeztetés szükséges, ez esetben a munkájára egyedi és kedvező árat kalkulálunk! Ha további kérdése van a könyvkötés rendeléssel kapcsolatban, hívja bizalommal operátor kollégáinkat a +361 386 2314-es számon vagy küldjön e-mailt: info@copymax.hu

 ugrás a lap tetejére


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a CopyMax-ot!

Kövesd a CopyMax-ot a Facebook-on!


2