Szakdolgozatkötés


SZAKDOLGOZAT KÖTÉS, DIPLOMA KÖTÉS, DISSZERTÁCIÓ KÖTÉS, PHD, kötés AZONNALI elkészítéssel is 
Budapesten a hét hét napján nyomtatással, spirálozással, cd írással azonnal, 30 perc alatt!


Hétköznap 7:30 - 23:00 óráig,
szombaton 9:00 - 17:00 óráig,
vasárnap is nyitva előrendelés esetén.


Információs vonal:
+3620 250-3549


Rendelje meg diplomája borítóját ONLINE ITT >>

Mire átér üzletünkbe a diplomája előlapját bearanyozzuk!

 

AMIT A COPYMAX FÉNYMÁSOLÓSZALON és KÖNYVKÖTÉSZET VÁLLAL:

- DIPLOMA KÖTÉS Budapesten azonnal,
- SZAKDOLGOZAT kötés Budapesten azonnal,
- DIPLOMA DOLGOZAT kötés azonnal,
- DISSZERTÁCIÓ kötés azonnal,
- ÉVFOLYAMDOLGOZAT kötés azonnal,
- ZÁRÓDOLGOZAT kötés azonnal,
- DOKTORI ÉRTEKEZÉS kötés,
- DIPLOMAMUNKA kötés PRÉMIUM minőségben,
- ARANYOZÁS borítólapra vagy gerincre,
- EZÜSTÖZÉS borítólapra vagy gerincre
- TÉZIS füzetek nyomtatása és kötészete gerinctűzéssel,
- Egyes esetekben tördelési lehetőség PC gépen,
- SZAKDOLGOZAT nyomtatása színes és fekete fehérben,
- SZAKDOLGOZAT nyomtatás kedvezménnyel, kiváló minőségben, 20% kedvezménnyel,
- SZAKDOLGOZAT KÖTÉSBE MELLÉKLETTARTÓ zseb,
- SZAKDOLGOZAT KÖTÉSBE CD-DVD lemez,
- SZAKDOLGOZAT HÁTLAPBA TERVRAJZTARÓ applikálása,
- Kérésre SOS szakdolgozatkötés ami nyomtatással, aranyozással maximum 20-40 perc.

 

SZAKDOLGOZAT KÖTÉS - műbőrkötésben - ÁRAINK:

Szakdolgozat kötés, diploma kötés fekete műbőrkötőbe 1690 Ft
Szakdolgozat kötés, diploma kötés barna műbőrkötőbe 1790 Ft
Szakdolgozat kötés, diploma kötés mélykék műbőrkötőbe 1890 Ft
Aranyozás diploma előlapra soronként (elő- vagy hátlapra) 270 Ft
Ezüstözés diplomaelőlapra soronként (elő- vagy hátlapra) 270 Ft
Aranyozás, ezüstözés diploma gerincre (minimum 30lap esetén lehetséges) 590 Ft
Szakdolgozat kötés 24 órás elkészülés esetén alapár
Szakdolgozat kötés 24 órán belüli és 10 órán belüli elkészülés esetén +30%
Szakdolgozat kötés 10 órán belüli és 90 percen túli elkészülés esetén +40%
Szakdolgozat kötés SOS 90 percen belüli elkészülés esetén ( általában 15-25perc) +50%
Kész szakdolgozat kinyitása, lapok beillesztése, szakdolgozat újrakötése 980 Ft
125 lap feletti diploma kötési felár 400Ft
Diploma kötésbe CD-DVD tartó papírtok, tervrajzfül applikálással 190 Ft
Diploma kötésbe CD-DVD feliratozás fekete-fehér nyomattal 190 Ft
Diploma kötésbe CD-DVD feliratozás színes nyomattal 290 Ft
Diploma hátlapba melléklettartó karton papírfül applikálása 490 Ft
EXTRA vastag melléklettartó karton papírfül és távtartó applikálása hátsó táblára 990 Ft
Diploma szerkesztési felár megkezdett negyedóránként 500 Ft

 

Rendelje meg diploma borítóját, nyomtatást ONLINE ITT >>

Mire átér üzletünkbe a diploma borítóját bearanyozzuk a kért szöveggel!


SZAKDOLGOZAT KÖTÉS ONLINE RENDELÉSI FELÜLET:

Sok ezer bekötött szakdolgozat tapasztalatával a hátunk mögött, webmesterünkkel kialakítottunk oldalunkon egy egyszerű, érthető online rendelési felületet, melynek célja hogy Ön minnél egyszerűbben, könnyebben és gyorsabban tudja beköttetni szakdolgozatát, diplomamunkáját, doktori disszertációját. Ha online felületünkön előre megrendeli szakdolgozata borítóját mire üzletünkbe ér mi szakdolgozat borítóját legyártjuk, ami nagyban meggyorsíthatja az elkészülési folyamatot.  Kitöltve online adhat fel megrendelést, részletekbe menően, csatolhat file-okat, megjegyzéseket írhat, több féle aranyozott szakdolgozat és diploma borító minta közül választhat és kérésre a bekötött diploma házhozszállítását is megendelheti. Megrendelése elküldése után néhány perccel kérjük hívja operátor kollégánkat a +361 386 2314-es számon egyeztetés céljából.


KÖTHETŐ MAXIMÁLIS LAPSZÁMOK:

Fémgerinces klasszikus szakdolgozat kötés - 300 ÍV (kb. 32mm gerincvastagságig)
Műanyag spirálozással szakdolgozat kötés - 500 ÍV ( 80gr.-os papírnál )
Fémspirálozással szakdolgozat kötés - 115 ÍV ( 80gr.-os papírnál )
Fémspirál plusz - 260 ÍV ( 80gr.-os papírnál )
Bőrkötéssel szakdolgozat kötés- 500 ÍV (kb. 50-70mm gerincvastagságig)

 

SZAKDOLGOZAT KÖTÉS, DIPLOMA KÖTÉS HATÁRIDŐK, GARANCIÁK:

Alaphelyzetben a szakdolgozat, diplomamunka borító aranyozását, tartalmának nyomtatását 24 órán belül vállaljuk, amelyet a szakdolgozat megrendelésétől számoljuk legyen ez személyes vagy online megrendelés. Egyéb kérés esetén sürgősséggel, soron kívül is lehetséges szakdolgozat kötés. Szakdolgozat kötést leghamarabb, azonnal maximum 90 perc alatt készítjük el, ez esetben felárat számolunk! Az általunk végzett nyomtatásra és szakdolgozat kötésre, garanciát vállalunk.

 


 

SZAKDOLGOZAT KÖTÉS, DIPLOMAKÖTÉS TECHNIKAI HÁTTERE: könyvkötészetünkön egyszerre több operátor kolléga több könyvkötészeti gépen és nyomtatógépen végzi a szakdolgozatok kötését nyomtatását. Könyvkötő kollégáink akár extrém esetekben is garantalják a szakdolgozat borítójának azonnali aranyozását vagy ezüstözését és gyors elkészülését. Szakdolgozata külső megjelenését  mindig a személyes igények figyelembevételével készítjük, három fajta szín közül választhatja ki szakdolgozata/diplomája borítóját, melyre mélydombornyomásos eljárással készítjük a kért feliratokat. Xerox nyomtatógépeinken percenként 35 lap színes nyomatot tudunk kinyomtatni, így egy 180 oldalas szakdolgozat színes vagy fekete-fehér nyomtatása is 4-6 percet vesz igénybe. Ha Önnek SOS kell szakdolgozatát bekötni, akkor sem kell kétségbeesni, mert a 90 perces szakdolgozat kötés elkészülést ( általában 15-40 perc ) garantáljuk. ONLINE rendszerünket igénybe véve szakdolgozatkötését diploma kötését doktori értekezését megrendelheti online is, kérésre az elkészült szakdolgozat kötést Budapestre aznap, Magyarország területére másnapra házhoz szállítjuk.

SZAKDOLGOZATÁT, DIPLOMAMUNKÁJÁT NYOMTASSA NÁLUNK! 20% kedvezményt kap! Amennyiben a szakdolgozatának vagy diplomájának a tartalom nyomtatását is nálunk készítteti, úgy a színes nyomtatás listaárából 20% kedvezményt kap! Kérjük, számoljon vele, hogy ennek költsége és elkészítési ideje hozzáadódik a szakdolgozat kötési időhöz! Javasoljuk, hogy a szakdolgozata nyomtatandó fileját PDF formátumban hozza (képeket, és táblázatokat tartalmazó word dokumentumok esetén előfordul, hogy nyomtatáskor elcsúsznak az oldalak, ez a PDF formátum esetén kizárt!) A szakdolgozatok és diplomák nyomtatásnál a listaárakat vesszük figyelembe és a 20% nyomtatási kedvezményen felül más kedvezménnyel (diák- és fedettségi kedvezmény) nem összevonható!

 

SZAKDOLGOZAT KÖTÉSÉT, DIPLOMAMUNKA KÖTÉST RENDELJE SZEMÉLYESEN!

Hétköznap könyvkötészetünk 7:45-23:00-ig, szombaton 9:00-17:00-ig nyitva vagyunk. Szombat délután és vasárnap ügyeletünk várja megrendeléseket, személyesen Budán, a XI. kerületben, a Villányi út 48. szám alatt lévő könyvkötészetünkön. Hétköznap és szombaton előre bejelentkezni nem szükséges, munkatársaink kérésre azonnal elkezdik a nyomtatást, dombornyomását és a szakdolgozat kötést. Ügyeleti időben telefonon egyeztessen ügyeletes kollégánkkal a szakdolgozatkötéssel kapcsolatosan.
Kérjük hozza magával adathordozón a szakdolgozat nyomtatandó anyagát, lehetőleg PDF formátumban, és dokumentációt, hogy mi legyen aranyozva a szakdolgozat borítójára.

 

SZAKDOLGOZATKÖTÉSÉT RENDELJE ONLINE!

Töltse ki ONLINE RENDELÉS oldalon található megrendelőlapot, lehetőleg az elküldött szakdolgozatkötés megrendelése után néhány perccel egyeztessen telefonon munkatársainkkal a szakdolgozat köttetéséről és részleteiről. Kollégáink előre elkészítik szakdolgozatának aranyozott bőr előlapját, amennyiben kéri a nyomtatást, spirálkötést, bőrkötést is.
Kérésre az elkészült szakdolgozatkötést Budapest területére aznap házhozszállítjuk, Budapesten kívül pedig postai úton EXPRESSZ házhoz szállítjuk ami másnapra érkezik meg. Ha szakdolgozat kötésére nem kér házhozszállítást,akkor telefonon értesítjük Önt a szakdolgozat elkészültekor, üzletünkben nyitvatartási időben átveheti azt. ÓRIÁS FÁJLOK KÜLDÉSE: Kérjük kedves megrendelőinket, akik az online rendelést választják,a 10 MB-nál nagyobb méretű csatolmányokat a roppant egyszerűen működő MAMMUTMAIL rendszeren keresztül küldjék.


SZAKDOLGOZAT ON-LINE RENDELÉSI FELÜLET:

Több ezer bekötött szakdolgozat tapasztalatával a hátunk mögött, webmesterünkkel kialakítottunk oldalunkon egy egyszerű, érthető online rendelési felületet. Kitöltve online adhat fel megrendelést, részletekbe menően, csatolhat file-okat, megjegyzéseket írhat, több féle aranyozott szakdolgozat borító minta közül választhat. Megrendelése elküldése után néhány perccel kérjük hívja operátor kollégánkat a +361 386 2314-es számon egyeztetés céljából. A szakdolgozatkötés árak 2014. november 2-től érvényes, bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

ugrás a lap tetejére

 

 


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a CopyMax-ot!

Kövesd a CopyMax-ot a Facebook-on!


2