Tézisfüzet készítés

TÉZISFÜZET NYOMTATÁSA ÉS KÖTÉSE, DIPLOMA KÖTÉS, PhD THESIS KÖTÉSE
Budapesten a hét hét napján nyomtatással 20-40 perc alatt!

Hétköznap 7:45 - 23:00 óráig, szombaton 9:00 - 17:00 óráig,
vasárnap is nyitva előrendelés esetén.

Információs vonal: +36 20 250 3469

 

AMIT A COPYMAX VÁLLAL:

Vállaljuk tézisfüzete professzionális elkészítését fekete-fehér és színes nyomtatással egyedi elképzelések alapján. Diplomamunkájához készült tézisfüzetét kinyomtatjuk, hajtogatjuk és irkatűzzük. XEROX gépeinknek köszönhetően 100 példány tézisfüzetet kötészettel együtt akár néhány óra alatt elkészítjük! A tézisfüzeteket kiváló minőségű Xerox digitális gépekkel nyomtatjuk, kézzel hajtjuk, illetve gerinc tűzzük.

TÉZISFÜZETEK KÖTHETŐ MAXIMÁLIS LAPSZÁMOK:

Tézisfüzetek írásánál oda kell figyelni, hogy ne haladjon meg egy bizonyos oldalszámot, mert kivitelezhetetlenné válik az irkatűzése. Mivel 20-30 80gr.-os lapnál többet nem lehet esztétikusan félbehajtani és gerinctűzni, így kérjük kedves megrendelőinket, hogy a tézisfüzet terjedelme ne haladja meg a 120 oldalt!

TÉZISFÜZETEK HATÁRIDŐK, GARANCIÁK:

Tézisfüzetei elkészítését rövid határidővel vállaljuk, akár meg is várhatja példányszámtól függően, de 24 órán belül garantáljuk az elkészülését. A tézisfüzetek minőségére garanciánt vállalunk!

 

TÉZISFÜZETEK TECHNIKAI HÁTTERE:

Kérjük tisztelt megrendelőinket, hogy a tézisfüzetek készítésénél figyeljenek oda, hogy azt A/4-es formátumban, minimum 15mm-es margóval szerkesszék, a papírméretet állítsák be megfelelően a szövegszerkesztő programban. A kész tézisfüzetet konvertálják át pdf formátumba és ezt a pdf-et küldjék nekünk nyomtatásra (a .doc formátumú fájlok elcsúszhatnak, konverziós hibák miatt). A tézisfüzeteket ezután kinyomtatjuk füzet formátumban, hajtogatjuk és gerinctűzzük.


TÉZISFÜZET NYOMTATÁSA. KÖTÉSE ÁRAK:

Tézisfüzete nyomtatását egyéni elképzeléseihez és igényeihez igazítjuk, így az ár is egyéni lesz minden esetben a nyomtatás oldalon található listaárainknak megfelelően. Árajánlat miatt hívja bizalommal operátor kollégáinkat a +361 386 2314-es számon vagy küldjön e-mailt: info@copymax.hu Kiváló minőségű Xerox nyomtatóinkkal fekete-fehérben illetve színesben is kivitelezhető a tézisfüzetek nyomtatása, amihez lapvastagságot is választhat igény szerint. Általában a belíveket 80-120 grammos papírra, a borítót 160-250 grammos műnyomó papírra nyomjuk. A nyomatok A/4-es ívekre kerülnek, amit ha félbe hajtunk, megkapjuk az A/5-ös méretű füzet formátumot. A majdnem kész tézisfüzetet gerincben kétszer megtűzünk és már kész is az első példány. Legyen szó akár 5-10 példányról, vagy több száz példányról, mi rövid határidővel elkészítjük tézisfüzeteit.

 

TÉZISFÜZETEK KÖTÉSÉT RENDELJE SZEMÉLYESEN!

Rendeljen ONLINE RENDELÉS oldalon keresztül! Rendleje meg üzletünkben személyesen tézisfüzete nyomtatását és elkészítését! A XI. kerületi üzletünkbe a tézisfüzet digitális verzióját pendrive-on, vagy CD/DVD lemezen tudjuk fogadni. Látogasson el üzletünkbe és győződjön meg róla, hogy jó kezekbe került az anyaga! A Villányi út 48. alatt található üzletünkben 7:45 - 23:00-ig várjuk megrendelőinket!

 

TÉZISFÜZETEKET RENDELJE ONLINE!

Töltse ki ONLINE oldalon található megrendelőlapot, lehetőleg az elküldött szakdolgozatkötés megrendelése után néhány perccel egyeztessen telefonon munkatársainkkal a tézisfüzet elkészüléséről.
Kérésre az elkészült tézisfüzeteket Budapest területére aznap házhozszállítjuk, Budapesten kívül pedig postai úton EXPRESSZ házhozszállítjuk ami másnapra érkezik meg.

Ha nem kér házhozszállítást, akkor telefonon értesítjük Önt az anyag elkészültekor, üzletünkben nyitvatartási időben átveheti azt.ÓRIÁS FÁJLOK KÜLDÉSE: Kérjük kedves megrendelőinket, akik az online rendelést választják, a 10 MB-nál nagyobb méretű csatolmányokat a roppant egyszerűen működő MAMMUTMAIL rendszeren keresztül küldjék. Klikk ide a mamutmail-hez: http://www.mamutmail.hu
 

A tézisfüzet árak 2014. november 2-től érvényes, bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiségű tézisfüzet készítése esetén személyes egyeztetés szükséges, ez esetben a munkájára egyedi és kedvező árat kalkulálunk! Ha további kérdése van a tézisfüzet rendeléssel kapcsolatban, hívja bizalommal operátor kollégáinkat a +361 386 2314-es számon vagy küldjön e-mailt: info@copymax.hu

ugrás a lap tetejére


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a CopyMax-ot!

Kövesd a CopyMax-ot a Facebook-on!


2